مجموعه مقالات جالب پیرامون گیاهان
پیاز جایگزین طبیعی نگهدارنده های مصنوعی
متخصصان تغذیه ادعا کرده اند که از پیاز می توان به عنوان یک ماده نگهدارنده مرغوب تر به جای نگهدارنده های مصنوعی استفاده کرد. برخی از ترکیبات موجود در پیاز دارای خواص آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال فوق العاده ای هستند به طوری که می توان از این سبزی بعنوان یک نگهدارنده طبیعی و مفید استفاده کرد. این مطالعه همچنین حاکیست که، فلاوونوئیدهای موجود در پیاز علاوه بر خواص مفیدی که برای سلامتی دارند طول عمر مواد غذایی را نیز افزایش می دهند و بنابراین می توان در صنایع غذایی آن را به عنوان یک جایگزین طبیعی برای نگهدارنده های مصنوعی استفاده کرد.